Inloggen op ons Extranet

Over Nederman

De Nederman groep is wereldwijd een toonaangevend leverancier en ontwikkelaar van producten en oplossingen binnen de milieutechnologiesector

Als wereldleider op het gebied van industriële luchtfiltering en resourcemanagement, hebben we ons erop toegelegd een cruciale rol te spelen voor een duurzame en efficiënte industriële productie.

Missie en visie

Eco-efficiëntie

Al onze oplossingen combineren de zorg voor het milieu en voor de gezondheid van de medewerker door  verbetering van de werkefficiëntie en productie-economie, waardoor onze producten zowel ecologisch efficiënt alsook economische efficiënt zijn. In onze visie combineren we deze twee concepten in een gemeenschappelijke naam: eco-efficiëntie.

Nederman heeft een lange geschiedenis

In 1944 is het bedrijf in Zweden opgericht door Philip Nederman. Het bedrijf ging pionieren in het ontwikkelen van oplossingen voor luchtvervuilingsregelingen binnen productiefaciliteiten, zodat de gezondheid van de werknemers beter werd beschermd en hun werkplek werd verbeterd. In 2010 verkreeg Nederman Dantherm Filtration en vormde het wereldwijd toonaangevende bedrijf binnen de industriële luchtfiltering, waarmee oplossingen voor vervuilingsbeheer voor zowel binnen als buiten de fabrieken werden geleverd. Het bedrijf levert tevens toonaangevende oplossingen voor resourcemanagement, zoals recyclen, afvalbeheer, levering van middelen, enz.

Nederman levert totaaloplossingen

Voorstudies Planning Systeemontwerp
Installatie Inwerkingstelling  Training Onderhoud

Nederman levert alles vanaf de ontwerpfase tot installatie, inbedrijfstelling en onderhoud. 

Wereldspeler

Nederman heeft dochterondernemingen in30 landen en agenten en distributeurs in meer dan 30 landen.

Montage en logistics
Nederman-verkoopbedrijven
Nederman-distributeurs

 

 

Wereldspeler