Inloggen op ons Extranet

Reinigen

Een schone en gezonde werkomgeving is noodzakelijk voor kwalitatief goede productie

Nederman’s mobiele reinigingsapparatuur en stationaire hoogvacuümsystemen houden objecten, apparatuur en werkplaatsen schoon en zuigen deeltjes en stof af.

Toepassingen voor zwaar gebruik

Nederman´s stofafzuigers en industriële vacuümsystemen voor zwaar gebruik kunnen worden gebruikt voor reiniging en transport van natte en droge materialen, zoals chemicaliën, stof, houtspaanders, en metaalsplinters en spanen en meerdere soorten vloeistof. Nederman levert robuuste en krachtige vacuümoplossingen, ontwikkeld voor sterke toepassingen in de zware industrie. In combinatie met hoogefficiënte cyclonen en voorafscheiders vormen ze een krachtig reinigingssysteem.

Droog materiaal

Reiniging en transport van schurend of bulkmateriaal, zoals houtsnippers, en metaalspaanders en potentieel explosief stof.

Onderzoeken

Nat en droog materiaal

Producten voor het reinigen en transporteren van verschillende niet-brandbare vloeistoffen zoals olie, gemorste chemische vloeistoffen, modder, koelvloeistoffen en water, evenals metaalspanen, zand en ander korrelig materiaal.

Onderzoeken

Oppervlaktebewerking

Een van de belangrijkste uitdagingen bij oppervlaktebewerking met een zandstraler is te voorkomen dat de straalmiddelen de omringende werkomgeving verontreinigen. Met vacuümstralers van Nederman is het niet meer nodig de werkstukken naar de straalruimte te transporteren, zodat de exploitatiekosten dalen.

Onderzoeken

Tankstrippen

Tijdens het legen en reinigen van scheepstanken aan boord van olietankers en productentankers, is de hoofdpomp niet in staat de laatste residuen op te zuigen. De tank moet handmatig worden geleegd, wat een tijdrovende en vaak ook gevaarlijke taak is.

Onderzoeken

Vloeistoffen

Reiniging en transport van vloeistoffen zoals olie, chemicaliën, water, gevaarlijke en ontvlambare vloeistoffen en andere natte materialen over lange verticale en horizontale afstanden.

Onderzoeken

Afzuiging van uitlaatgassen voor brandweer- en hulpvoertuigenkazernes

Nederman levert de meest veelomvattende oplossingen binnen de voertuiguitlaatgasafzuiging die voldoen aan de laatste normen en toonaangevende technologieën. Wij helpen u overal - vanaf planning, ontwerp en inbedrijfstelling tot onderhoud en dienstverlening. Meer dan 60 jaar ervaring en meer dan 100.000 installaties in hulpvoertuigenkazernes wereldwijd zorgen ervoor dat niemand aan ons kan tippen.

Gieterij-oplossingen voor de afzuiging van stof en rook

Toepassingen in gieterijen voor de afzuiging van stof en rook, voor een veilige, schone en efficiënte productie in de gieterij-industrie

Houtbewerkingsindustrie

Houtbewerking in de vorm van zagen, schaven, schuren en andere werkzaamheden zorgen voor zeer grote hoeveelheden zaagsel en schuurstof. Om dergelijke grote stromen houtafval veilig en efficiënt te vervoeren, heeft Nederman, op basis van filters, pijpleidingen / kanalen, ventilatoren, transportbanden, silo's en geautomatiseerde regelsystemen, een breed aanbod aan producten en systemen ontwikkeld.

Lassen en snijden

Lasdamp en -rookafzuiging en afzuiging van thermisch snijden voor een gezonde, veilige en efficiënte verwerkende industrie voor lassen en snijden. Dit beschermt zowel de lasser als de overige werknemers.

Metaalbewerking

Frezen, boren en slijpen genereren metaaldeeltjes. Onze eco-efficiënte oplossingen houden machines en gebouwen vrij van spaanders en onze olienevelfilters zuiveren de lucht van gevaarlijke oliedruppels. Met Nederman systemen voor slijpsel hantering en verwerking, koelvloeistof recycling en olie/water scheiding bent u verzekerd van schone lucht, langdurig leven van koelvloeistof, verlaagde kosten voor slijpsel hantering en koelvloeistof en betere prijzen bij het recyclen van schroot materiaal.

Autoschade herstel werkplaatsen

Nederman levert een brede reeks producten en systemen voor alle soorten voertuigen en alle soorten werkplaatsen voor voertuigen.

Kunststofbewerking

Kunststofbewerking creëert stof en vezels die klein genoeg zijn om de menselijke long binnen te dringen of de menselijke huid te penetreren en zo allergische reacties te veroorzaken. De meest efficiënte manier om de risico's te minimaliseren is deze stoffen direct bij de bron op te vangen. Nederman is de toonaangevende leverancier met uitgebreide ervaring in het ontwerpen en installeren van veilige en efficiënte systemen in de fabricage van kunststoffen en plastics overal ter wereld.