Inloggen op ons Extranet

Service op de werkplek

Handige apparatuur en controlesystemen voor een veilige en kosteneffectieve werkplek

Een goed georganiseerde en praktisch uitgeruste werkplek betekent besparing van tijd, gezondheid van de medewerkers en middelen en grondstoffen. Nederman heeft state-of-the-art apparatuur ter verbetering van uw werkplek:

  • kabelhaspels
  • slanghaspels voor lucht, energie, smeermiddelen en andere vloeistoffen
  • zwenkarmen
  • lastbalancers
  • controlesystemen voor de totale beheersing van het transport en de toediening van olie, vet en vloeistoffen

Optimaal energieverbruik

Ventilatoren en filters zijn noodzakelijk maar gebruiken dure energie. Nederman levert randapparatuur die de snelheid van de ventilator automatisch aanpast aan de daadwerkelijke werklast, waardoor het energieverbruik wordt geminimaliseerd

Onderzoeken

Lucht, elektra en vloeistof gebruik

Constante slijtage maakt uw apparatuur minder effectief en kan zelfs een veiligheidsrisico vormen. Regelmatige revisie en vervanging van versleten onderdelen is verplicht om kostbare downtime en irritante storingen te vermijden. Slang- en kabelhaspels die lucht, elektra en andere benodigde middelen op uw werkplek aanleveren. Maximaliseer de uptime van uw apparatuur, waarborg de gezondheid en veiligheid en verleng de levensduur van uw apparatuur.

Onderzoeken

Afzuiging van uitlaatgassen voor brandweer- en hulpvoertuigenkazernes

Nederman levert de meest veelomvattende oplossingen binnen de voertuiguitlaatgasafzuiging die voldoen aan de laatste normen en toonaangevende technologieën. Wij helpen u overal - vanaf planning, ontwerp en inbedrijfstelling tot onderhoud en dienstverlening. Meer dan 60 jaar ervaring en meer dan 100.000 installaties in hulpvoertuigenkazernes wereldwijd zorgen ervoor dat niemand aan ons kan tippen.

Gieterij-oplossingen voor de afzuiging van stof en rook

Toepassingen in gieterijen voor de afzuiging van stof en rook, voor een veilige, schone en efficiënte productie in de gieterij-industrie

Houtbewerkingsindustrie

Houtbewerking in de vorm van zagen, schaven, schuren en andere werkzaamheden zorgen voor zeer grote hoeveelheden zaagsel en schuurstof. Om dergelijke grote stromen houtafval veilig en efficiënt te vervoeren, heeft Nederman, op basis van filters, pijpleidingen / kanalen, ventilatoren, transportbanden, silo's en geautomatiseerde regelsystemen, een breed aanbod aan producten en systemen ontwikkeld.

Lassen en snijden

Lasdamp en -rookafzuiging en afzuiging van thermisch snijden voor een gezonde, veilige en efficiënte verwerkende industrie voor lassen en snijden. Dit beschermt zowel de lasser als de overige werknemers.

Metaalbewerking

Frezen, boren en slijpen genereren metaaldeeltjes. Onze eco-efficiënte oplossingen houden machines en gebouwen vrij van spaanders en onze olienevelfilters zuiveren de lucht van gevaarlijke oliedruppels. Met Nederman systemen voor slijpsel hantering en verwerking, koelvloeistof recycling en olie/water scheiding bent u verzekerd van schone lucht, langdurig leven van koelvloeistof, verlaagde kosten voor slijpsel hantering en koelvloeistof en betere prijzen bij het recyclen van schroot materiaal.

Autoschade herstel werkplaatsen

Nederman levert een brede reeks producten en systemen voor alle soorten voertuigen en alle soorten werkplaatsen voor voertuigen.

Kunststofbewerking

Kunststofbewerking creëert stof en vezels die klein genoeg zijn om de menselijke long binnen te dringen of de menselijke huid te penetreren en zo allergische reacties te veroorzaken. De meest efficiënte manier om de risico's te minimaliseren is deze stoffen direct bij de bron op te vangen. Nederman is de toonaangevende leverancier met uitgebreide ervaring in het ontwerpen en installeren van veilige en efficiënte systemen in de fabricage van kunststoffen en plastics overal ter wereld.