Inloggen op ons Extranet

Lucht, elektra en vloeistof gebruik

Constante slijtage maakt uw apparatuur minder effectief en kan zelfs een veiligheidsrisico vormen. Regelmatige revisie en vervanging van versleten onderdelen is verplicht om kostbare downtime en irritante storingen te vermijden. Slang- en kabelhaspels die lucht, elektra en andere benodigde middelen op uw werkplek aanleveren. Maximaliseer de uptime van uw apparatuur, waarborg de gezondheid en veiligheid en verleng de levensduur van uw apparatuur.Producten die een oplossing bieden: Lucht, elektra en vloeistof gebruik

Terug naar boven

Slanghaspels

Slanghaspel 883 voor lucht, water, olie of vet

Een volledig beplate en robuuste, middelgrote oprolbare slanghaspel. Een zeer geschikte slanghaspel voor toepassingen in voertuigreparatie- en onderhoudswerkplaatsen. De oprolbare slanghaspel wordt (..)

Slanghaspel H20 voor lucht of water

De oprolbare slanghaspel H20 voor water en lucht is geschikt voor industrieel gebruik, professionele vaklui of doe-het-zelf-werkplaatsen. De slanghaspel H20 is oprolbaar en heeft een robuust ontwerp in slagvaste composietmaterialen.

Slanghaspel 886 Ex

De 886 EX slanghaspel van roestvrij staal is goedgekeurd voor gebruik in zones 1, 2, 21 en 22 conform ATEX 94/9/EC, apparatuurgroep II, categorie 2G-D. Gewicht slanghaspel inclusief slang: 28 - 34 kg (61-75 lb). Hergebruik materiaal: 100 %

Lasslanghaspel 876

De ultieme lasslanghaspel voor dubbele slangen, ontworpen voor het toevoeren van zuurstof/acetyleen of zuurstof/LPG. Bedoeld voor lastoepassingen waar niet genoeg nadruk gelegd kan worden op de (..)

Slanghaspel H30 voor lucht of water

De slanghaspel H30 is oprolbaar en heeft een verbeterde veerkracht, zodat de slang soepel en gelijkmatig op de trommel rolt. De kwaliteitsveer is voorgespannen in de fabriek en voldoet voor een brede reeks toepassingen en is in de trommelholte goed beschermd.

Slanghaspel 884 voor lange en zware slangen

Een zwaar werk berekende slanghaspel voor lucht, water, olie, diesel en vet. Geschikt voor lange en zware slangen.

Roestvrijstalen slanghaspel 886

Deze roestvrijstalen slanghaspel, volledig gemaakt van roestvrij staal, is speciaal voor de voedselverwerkende industrie ontworpen. Dankzij de afgeronde randen is hij zeer gemakkelijk te reinigen.