Inloggen op ons Extranet

Tot uw dienst

FMC Dust Collector
FMC Cartridge Filter
FMC Filter

De belangrijkste contactpunten voor diensten en reserveonderdelen zijn de Nederman-verkoop- en servicebedrijven in elk land of de gecertificeerde leveranciers en distributeurs van Nederman-producten. Voor geregistreerde partners en klanten biedt Nederman de mogelijkheid tot inloggen op het Nederman Extranetportaal, waar technische documenten en handleidingen beschikbaar zijn gesteld.

Wanneer en waar u ons nodig hebt

Het scala aan diensten is afhankelijk van de verkoop- & servicebedrijven en van de regio. Maar omdat de Nederman-oplossingen vaak van essentieel belang zijn voor de werkzaamheden van de klant, zorgen we er altijd voor dat we uiterst bereikbaar zijn.

Omdat uptime geld is

Voor veel bedrijven vormen de producten van Nederman een integraal onderdeel van hun productie. Deze bedrijven hebben onmiddellijke ondersteuning en nauwe samenwerking nodig om werkonderbrekingen te voorkomen en onnodige kosten te vermijden. In sommige landen vereist de wetgeving dat apparatuur voor afzuigventilatie in gebouwen regelmatig wordt gecontroleerd en dit is dan ook een van de diensten die Nederman aanbiedt. Om de klanten toegevoegde waarde te bieden. Wanneer de beschikbaarheid hoog is kan Nederman de efficiëntie verhogen en de productiekosten voor de klanten verlagen.